| 2022. február. 20. | 1 perc olvasás

Eltiltás hatálya alatt vezettek

24 óra alatt négy olyan járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében, akiket nem érdekelt, hogy jogerős bírósági határozat alapján nem vezethetnének.

Győr-Moson-Sopron megye útjain 2022. február 19-én a rendőrök négy olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akikről kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezettek. Kettőt a győri, míg másik két sofőrt a soproni egyenruhások csíptek el.

Kópházán, Soproni utca 2. szám előtt az éjszaka folyamán egy 29 éves hidegségi lakost, míg aznap a délelőtti órákban Fertődön egy 54 éves sarródi férfit igazoltattak a járőrök. Győrben, a Richter utcában a délutáni időszakban egy 45 éves gönyüi lakost ellenőriztek a rendőrök, aki segédmotor-kerékpárral, bukósisak nélkül közlekedett a kerékpár úton, illetve Gyarmaton, a Fő utca 70. szám alatt egy gépkocsit vezető 21 éves sofőrt állítottak meg. Mind a négy járművezető adatait ellenőrizték a rendszerben, és megállapították, hogy mindegyiküket jogerős bírósági határozattal eltiltották a vezetéstől. Elfogásukat, és az illetékes rendőrkapitányságokra történt előállításukat követően őket a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: police.hu

Legnépszerűbb cikkek