| 2021. szeptember. 25. | 1 perc olvasás

Idén is sokan teljesítették a Három a Károly futóverseny távjait

Nyolcadik alkalommal rendezte meg szombaton a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a Három a Károly elnevezésű terepfutó versenyét, amelynek távjait ezúttal is sokan teljesítették. Idén egy sokak által várt kategóriát is indítottak a szervezők: a nevezők kutyáikkal is futhattak.

A terepfutás népszerűsítése és a versenyzés lehetőségének biztosítása érdekében idén is megrendezte a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a Három a Károly futóversenyt. A résztvevők választhattak a 21 kilométeres, valamint a tíz kilométeres táv megtétele mellett. Utóbbit egyéniben és váltóban is teljesíthették - mondta Lederer György, a versenybizottság tagja. Hozzátette, hogy az utóbbi években többen is kérték egy új kategória, a kutyás futás indítását, így ők idén házi kedvenceiket is magukkal vihették egy hat kilométeres távra.


Fotó: Magasi Dávid

Lederer György elmondta azt is, hogy az előnevezések alapján kevesebb résztvevőre számítottak a tíz kilométeres távnál, ugyanakkor a helyszínen messze többen regisztráltak, mint a korábbi években, így majdnem maximális létszámmal indították a versenyszámot.


Fotó: Magasi Dávid

A szervezők a korcsoportok első három befutóját éremmel díjazták, a jutalmakat Magas Ádám adta át. Köszöntőjében az önkormányzati képviselő gratulált a résztvevőknek, különösen a gyermekeknek. Felidézte, hogy gyermekkorában sokat edzett a Károly-kilátó környékén, amelyhez szép emlékek fűzik, majd bizodalmát fejezte ki, hogy a résztvevők mindegyike hasonlóan szép emlékekkel tér haza.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek