| 2022. február. 13. | 1 perc olvasás

Véget ért a Sopron Városi Teremlabdarúgó Torna

Fináléjához érkezett vasárnap a Sopron Városi Teremlabdarúgó Torna , mely 12 csapattal indult el január 9-én. A csoportmérkőzések után két ágra vált a bajnokság – egy alsó és egy felső ágra – ma mindkettőben bajnokot avattak.

Az Erzsébet Kórház csapata
Az Erzsébet Kórház csapata
fotó: Griechisch Tamás

„A Sopron Városi Teremlabdarúgó Torna során másfél hónapon keresztül küzdöttek a csapatok. A döntő rendkívül izgalmas hangulatban zajlott, hiszen a csapatok kiváló játékának köszönhetően hirtelen halálban dőlt el, hogy ki lesz a torna győztese. A Sopron Városi Szabadidő Szövetség és a Sopron MJV Sportfelügyeleti Csoportja által szervezett tornán mind a 12 csapat nagy örömmel vett részt” – tudtuk meg Csiszár Szabolcs alpolgármestertől, aki szervezőként és szurkolóként egyaránt részt vett az eseményen.


fotó: Griechisch Tamás

A díjakat Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke, Szabó György, a Sopron Városi Szabadidő Szövetség, kispályás bizottságának elnöke és Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere adták át.  

Eredmények:

Felső ág:

1. Erzsébet Kórház

2. Gigant FC

3. FC Radír

4. Stubi Borozó

Gólkirály: Pados Patrik (Gigant FC) 11 gól

Alsó ág:

1. Szecsebama

2. Szénatér Söröző

Gólkirály: Török Balázs és Horváth Botond (Szecsebama) 8-8 gól (Megjegyzés: a forgatókönyv alapján az alsó ágon csak döntő volt, bronzmérkőzés nem.)

Fair play díj: A Kedvenc Csapatom

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek