Két különböző étcsokoládé illetve az idei év nagy kedvence a pirított rizses, zöldteás tejcsokoládé került fel a képzeletbeli dobogóra.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Fimport%2F6e%2Fe1%2Fcsoki2_p5q0.jpg)
Mindhárom bean to bar csokoládét – ugyan különböző, de - nicaraguai kakaóbabból készítették a soproni cukrászok - hiszen ez az alapanyag nagy kedvencük lett, mióta részt vettek Nicaraguában egy továbbképzésen. Így a csokoládéikban benne van a személyes találkozás tapasztalata is.
Képek: Facebook
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Fimport%2F8a%2F63%2Fcsoki3_j2of.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fupload%2Fkcfinder%2Fimages%2F62306511_10156671377787734_7630954925509312512_n.jpg)
A díjazott csokoládék
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Fimport%2F15%2Fba%2Fcsoki4_kq17.jpg)