| 2021. október. 8. | 1 perc olvasás

Food Truck Show - az ország legfinomabb járművei Sopronban

Péntek délutántól vasárnap estig Sopronban, a Várkerületen várják az érdeklődőket a hazai food truck és street food színtér legjobbjai. A Design Hét Sopron programsorozat keretében vasárnap estig a Várkerületen magyar és nemzetközi ételeket kóstolhatnak meg a gasztronómia szerelmesei.

A Food Truck Show az ország mozgó étterme: egy időben és egy helyen mutat be minőségi ételeket és italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. Kísérő és önálló rendezvényként járja az országot és szállít egyedülálló gasztronómiai élményeket.

Mivel food truckot üzemeltetni egyre népszerűbb hazánkban, egyre több hagyományos étterem séfje indít saját guruló konyhát. Ennek köszönhetően évről évre bővül, színesedik a kínálat, és a vendégek a megszokott kedvencek mellett az új ízek miatt is visszajárnak. A Food Truck Show országjárásából Sopron sem maradhat ki. A háromnapos program során a hazai ízek mellett a mexikói, a görög, a spanyol, a francia és a belga konyha világába is belekóstolhatnak az ínyencek. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek