| 2021. május. 18. | 1 perc olvasás

100 év 100 km - sporteseményekkel emlékeznek a centenáriumra

Idén 100 éve, hogy a Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött. Ennek azeseménynek a tiszteletére hozta létre a Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja a 100 év 100 km elnevezésű programsorozatot, melyhez csatlakoztak a túrát vagy futást szervező soproni sportszervezetek.

A kezdeményezés lényege, hogy a résztvevőknek össze kell gyűjteniük összesen minimum 100 kilométert részletekben, az általuk kiválasztott rendezvényeken. A gyűjtéshez szükség lesz egy kilométergyűjtő füzetre, melyet a szervezők a regisztrációt követően díjmentesen biztosítanak. Kortól, lakhelytől függetlenül, bárki részt vehet a kezdeményezésen.

A szervezők a tervezett tavaszi sportprogramokat kiváltva lehetőséget adnak 50 kilométer egyéni teljesítéséhez. Az 50 kilométer igazolásához elegendő egy bármilyen készülékkel rögzített (legyen az telefon, okos óra stb.) fotó, mely tartalmazza a mozgásforma adatait (megtett táv, tevékenység időpontja - 2021. január 01. és 2021. december 31. között). Az elkészült fényképet a szervező e-mail címére ([email protected]) kell elküldeni. A táv jóváhagyását követően a pontgyűjtőfüzeted a Sportfelügyeleten (9400 Sopron, Ferenczy János u. 2.) kerül lepecsételésre.

Azok a résztvevők, akik összegyűjtik az előírt 100 kilométert, pólót és emléklapot kapnak.
Az ajándékok átvételére először a Hűség Napi Túrán és a Hűség Napi Futáson lesz lehetőség.

A programsorozat részletei megtalálhatóak a Sportfelügyelet Facebook-oldalán (100 év 100 km című Facebook-esemény), vagy az svszsz.hu weboldalon.

A füzetben továbbá megtalálhatóak a szervezők elérhetőségei, egyéb felmerülő kérdés esetén, Sopron MJV Polgármesteri Hivatal, Sportfelügyeleti Csoportjánál az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen lehet érdeklődni:

+36 99 515 486

[email protected]

Legnépszerűbb cikkek