| 2019. május. 1. | 1 perc olvasás

11. Soproni Sportmajális

Mintegy 250 gyermek vett részt a 11. Soproni Sportmajálison. A program célja, hogy népszerűsítse a mozgást és igazi közösségi élményt kínáljon a családoknak.

A keddi eső után, szerdán már szép időben rendezhették meg a 11. Soproni Sportmajálist, aminek hagyományosan a Káposztás utcai stadion adott otthont. A szervező SC Sopron elnöke, Csiszár Ákos elmondta: egy olyan programot rendeznek meg évről évre, ahol a szülő és a gyermek egyaránt jól érezheti magát. Minden olyan gyermek érmet kap, aki teljesíti a feladatokat, hiszen ezen az eseményen mindenki győztes. Az elnök hozzátette: 16 óvodát vittek be az MLSZ rendszerébe, ezekben az intézményekben rendszeresen tartanak foglalkozásokat is. Az egyik legfontosabb cél, hogy az óvodai mozgást minél szélesebb körben oktassák Sopronban.

A programon labdarúgásban, kötélhúzásban és zsákban futásban is megmutathatták tudásukat a résztvevők.

A sportmajális végén az érmeket Dr. Fodor Tamás polgármester és Dr. Simon István alpolgármester adta át a gyerekeknek.

Dr. Fodor Tamás polgármester a szülőknek, az óvodáknak és a szervezőknek is köszönetet mondott, majd hozzátette: fontos, hogy a legkisebbeket is meg tudják szólítani sportprogramokkal, hiszen ők jelentik a jövőt.

Dr. Simon István alpolgármester is gratulált a résztvevőknek és kiemelte, hogy a gyermekek legyenek büszkék teljesítményükre, amelynek elismerése az aranyérem.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek