16 csapat vett részt a kispályás labdarúgótornán

Tizenhatodik alkalommal léptek pályára a Soproni Ünnepi Hetek keretén belül a Kispályás Labdarúgó Tornán. A tizenhat induló közül az első helyet a Panama SK tudhatta magáénak.

Mintegy tizenhat amatőr focicsapat mérkőzött meg egymással szombaton a kispályás labdarúgó tornán.  Az első ilyen sporteseményt tizenhét évvel ezelőtt szervezte meg Galambos György, ehhez csatlakozott később a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és a Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja.  – Ez egy régi soproni közösség, nagy örömünkre szolgál, hogy a vírus miatti másfél éves kihagyást követően újra együtt szórakozhatunk. Pontosan emiatt a mai nappal kapcsolatban az volt a fő szempont, hogy a magas színvonalú futballozás mellett mindenki érezze jól magát – fogalmazott Galambos György, a torna szervezője. 


fotó: Griechisch Tamás

Az eredményhirdetéskor Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere köszöntötte a játékosokat. – Az, hogy most ezt ilyen körülmények között sikerült megrendezni a pandémia után, egy különös fényt ad az eseménynek. Tizenhat csapat jött össze szervezett körülmények közt, a hatályos jogszabályokat betartva, és úgy gondolom, a mai nap mindenkinek óriási élményt nyújtott. Úgy gondolom, a centenáriumi évben kimondottan jó, hogy minél több olyan eseményünk van, ami a soproniaknak örömet okoz – hangsúlyozta Csiszár Szabolcs.

A díjak átadásakor jelen volt Czene Attila olimpiai bajnok úszó, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, aki elmondta, hogy ő a szövetség nevében is arra buzdítja az embereket, hogy minél többet, minél változatosabban mozogjanak.
 
Eredmények: 
1. Panama SK
2. Lövő SE
3. Gigant FC

Vigaszágon:
Köztinik
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek