| 2022. november. 11. | 1 perc olvasás

2023-ban nem lesz VOLT Fesztivál

„A mostani bizonytalan gazdasági környezetben 2023-ra nem fogjuk tudni megszervezni a Telekom VOLT Fesztivált” – jelentették be a fesztivál szervezői.

„A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni” – mondta Kádár Tamás, a Sziget, a Balaton Sound és a Telekom VOLT nagy fesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője. „Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLT-ot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” – tette hozzá. A szervezők kiemelték, hogy bíznak abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetik a soproni Lővereket. 

Dr. Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere elmondta: tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmúltával ismét otthont adhatnak ennek a nagy múltú és sokak által várt fesztiválnak.

„Több mint 10 éve vagyunk főszponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak, több mint 10 éve teszünk azért, hogy egy rendkívüli élménnyel induljon a nyár a fesztiválozók számára. Sosem passzív szereplői voltunk ennek a kapcsolatnak, mindig azon voltunk, hogy általunk még különlegesebb legyen az esemény. Nehéz elképzelni a következő nyarat Telekom VOLT Fesztivál nélkül, de természetesen megértjük a szervezők döntését. Azt viszont nem szeretnénk, hogy a fesztiválozók élmény nélkül maradjanak, így az előttünk lévő hónapokban azon fogunk dolgozni, hogy valahogyan betöltsük azt az űrt, amit ebben az időszakban az elmaradó fesztivál okoz” – mondta Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és kommunikációs igazgatója. 

Legnépszerűbb cikkek