24 óra alatt két ittas vezetővel szemben intézkedtek

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és tíz anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, hármat a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy férfit pedig azért állítottak elő, mivel az ország területén jogellenesen tartózkodott.

Az egyenruhások a megye útjain 420 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelyből 2 pozitív eredményt mutatott.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Sarródon, a Vasút utcában. Egy helybéli férfi közlekedett hatósági jelzés nélküli személygépkocsijával a Széplaki utca felől a Kis utca irányába. Haladása során egy, az út szélén szabályosan várakozó autónak ütközött, majd a helyszínről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A sofőrt a rendőrök a helyszín közelében intézkedés alá vonták, és vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

Szabálysértési feljelentéssel 16 esetben éltek a rendőrök, 48 személy esetében közigazgatási, míg 24 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesen, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Legnépszerűbb cikkek