| 2020. június. 6. | 1 perc olvasás

24 órán keresztül rádióznak soproni diákok a hétvégén

Június 6-án reggel 9-től megállás nélkül készítik műsorukat azok a soproni diákok, akik az ezen a hétvégén zajló Országos Online Középiskolás vetélkedő kísérőműsorát készítik.

A vetélkedő az ország több pontján is népszerű "ALUDJ MÁSKOR - 24 ÓRÁS VETÉLKEDŐ" online változata. Az idei, győri játékot (amelyet tavaly éppen a klub soproni csapata nyert meg) a szervezőknek el kellett halasztani. Azonban egy online játékkal kedveskedtek az érdeklődőknek, amelynek feladatait egy televíziós műsorban teszik majd közzé. Ez a játék is 24 órán keresztül tart, Június 6-án reggel 9.00-től.


A játékon részt vevő 10 csapat (1 soproni, 5 győri, 2 zalaegerszegi, 1 szolnoki és 1 nagybajomi) egy rádióműsort is kap ajándékba a szervezőktől és a Soproni Ifjúsági és Média Klubtól.
A klub utánpótlás csapatának tagjaira épülő, néhány idősebb, tapasztaltabb klubtaggal kiegészített stábja 4 óránként váltja egymást. Céljuk folyamatosan információkkal, zenékkel, színes hírekkel szórakoztatni és informálni a játékban játszó csapatokat, 5 város 200 középiskolását és az őket támogató diáktársakat.


A stábok tagjai napok óta gyakorolnak, készülnek, izgatottan várták a Június 6-i adáskezdést.
A stáb legfiatalabb tagja 13, legidősebb tagja 20 éves. Számos soproni és környékbeli iskolát képviselnek. Van, aki már évek óta tevékenykedik a klub és a Sopron Tv "Limonádé" című ifjúsági műsorában, de van olyan is, akinek ez lesz élete első nyilvános szereplése.
A rádiót a vetélkedő időtartama alatt, Június 6. szombat 9.00-től másnap reggel 9.00-ig itt lehet elérni:


RÁDIÓ

Legnépszerűbb cikkek