| 2022. április. 21. | 1 perc olvasás

27. Handler Divatgála

Idén a 27. divatgáláját rendezte meg a SSzC Handler Nándor Technikum a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban április 21-én, csütörtökön. A rendezvény remek alkalom volt arra, hogy az iskola bemutassa fodrász, kozmetikus és női szabó tanulói sokoldalú munkáját és magas szintű szakmai képzettségét, valamint felhívja a figyelmet ezekre a szakmákra.

A gála során volt divat-, fodrász- és kozmetikai bemutató, továbbá a művészeti oktatásban résztvevő tanulók performansza.

Foto: Máthé Alexandra

 

Az idei év témája: Életre kelt képek. A rendezvény megmozgatta az iskola szépészeti és kreatív ágazatának minden növendékét. A ruhák egy része a tanulók tervei alapján készült, amelyeket ők is mutattak be. A ruhákhoz illő frizurákat, sminkeket a fodrász és kozmetikus osztályok készítették. A gála versenyt is jelent a diákok számára, amelynek során megmérettetik tudásukat, kreativitásukat és szakmai felkészültségüket.

Foto: Máthé Alexandra

 

A divatgála-bemutatón a közönség a festmények ihlette kompozíciókat láthatta.

Foto: Máthé Alexandra

 

A gálát dr. Ragány Misa, a Pro Kultúra Sopron ügyvezető igazgatója nyitotta meg.

Foto: Máthé Alexandra

Az eseményen köszöntőt mondott Kuntár Csaba, a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatója.

Foto: Máthé Alexandra

 

A rendezvényen részt vett továbbá Králik Tibor, a Soproni Szakképzési Centrum kancellárja és Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

 

Legnépszerűbb cikkek