| 2018. május. 26. | 1 perc olvasás

28. Lions Bál a jótékonyság jegyében

Jótékonysági árverés, tisztújítás és jó hangulat. Ezeket kínálta vendégeinek a 28. Lions Bál a Hotel Sopronban.

Szombaton rendezték meg  a 28. Lions bált. Az esemény nem a báli szezonhoz kötődik, hiszen a Lions évad szeptembertől júniusig tart, és a bállal zárják le ezt az időszakot. A jótékony szervezet tradícionális eseményén  felavatták az új tagokat, és átadták az elnökséget. A Lions Club Sopron új elnöke Kulbert Gábor lett, aki a Balogh Sándortól vette át a tisztséget. A tagságba vezető út szigorú feltételekhez kötött: az érdeklődők ajánlás alapján lehetnek tagjelöltek és csak később, egy szavazás után léphetnek be a közösség kötelékébe hivatalosan. Most három új tagot avattak.


fotó: Griechisch Tamás

A bál jótékony céljaihoz Babos Tímea, Grand Slam győztes és világbajnok soproni teniszező is csatlakozott, aki videóüzenetben köszöntötte a résztvevőket és árverésre bocsátotta néhány relikviáját és teniszütőjét is.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Az est fővédnöke Benkő László, Kossuth-díjas és Liszt-díjas zenész volt, aki a jelenlévőkkel emlékeit is megosztotta. A művész soproni emlékeiről beszélt és számos anekdotát elmesélt, majd gratulált a Club tagjainak fontos céljaikhoz, amikért folyamatosan tesznek.

A bálon a város részéről részt vett Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere is. 


fotó: Griechisch Tamás

Az estély mindig jó célt szolgál: a bevételt minden évben jótékonyságra áldozza a Lions Club Sopron. Ilyen például az ételosztás, vagy a Nemzeti Sírkert program, vagy a szervezet fő tevékenysége a gyengénlátók támogatása. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek