| 2018. október. 17. | 1 perc olvasás

3 Hang – Improvizatív zenés versest a Sopronbánfalvi Kolostorban

Szakcsi Lakatos Béla, Kathy-Horváth Lajos és Takács Bence Ervin a három művész. A szervező Eszterháza Központ a maga részéről borkóstolót társít a koncerthez, melyre szeretettel várja az est érdeklődőit.

Hideg vízben fürdetett gondolatok, három hangszerre: egy zongora, egy hegedű és egy emberi hang. A művészek egészen egyedi és új hangot ütnek meg, a múltból vett komolyzenei hangok, improvizációk, valamint a zongora és a hegedű játékához kapcsolt költészet harmóniáját.

Vajon képesek-e még ma is „szólni és üzenni ők mély szellemhangokon”, avagy a magyar irodalom, a magyar cigány- és komolyzene, mint posztumusz dereng csak a fejekben?
 

A kérdésre 2018. október 18-án, csütörtökön este 19 órakor a Sopronbánfalvi Kolostor Hotelben megrendezett koncertjükön adja meg a választ a három művész, Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Kathy-Horváth Lajos – hegedű és Takács Bence Ervin – vers.

A szervező Eszterháza Központ a maga részéről borkóstolót társít a koncerthez, melyre szeretettel várja az est érdeklődőit.

/A rendezvényre való belépés díja 1.000,- Ft/fő, előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehet: [email protected] e-mail címen vagy a +36 99 505 895 telefonszámon./

A programváltozás jogát a szervező fenntartja!

Legnépszerűbb cikkek