| 2017. december. 19. | 1 perc olvasás

Karácsonyi ünnepség a Sopronkőhidai Óvodában

A sopronkőhidai óvodában a gyerekek versekkel, énekszóval és karácsonyi műsorral is készültek az óvodai ünnepségre kedden, ahol egy csodaszépen feldíszített karácsonyfa és a településrészi önkormányzat jóvoltából rengeteg ajándék is várta őket.

A karácsonyi hangulatba öltöztetett csoportszobában csengőszó jelezte a gyerekeknek az ünnepség kezdetét, ahova nagy izgalommal és kíváncsi tekintetetekkel léptek be a kicsik, akik bizony nagyon várták már ezt a napot.

A csodaszépen feldíszített karácsonyfa és az alatta lévő ajándékok bár nagyon izgatottá tették őket már az ünnepség elején,  mégis nagyon fegyelmezetten és ügyesen adták elő azokat az adventi dalokat és verseket illetve a betlehemi játékot amelyekkel a gondos óvónénik segítségével készültek. 

A Herman Alice Óvoda Sopronkőhidai Tagóvodájában már nagy hagyománya van a közös karácsonyi ünnepségnek, amelyre minden esztendőben Dr. Simon István alpolgármester, a településrészi önkormányzat elnöke társasjátékokat, készségfejlesztő játékokat, mesekönyveket, építőkockákat és rengeteg egyéb ajándékot adományoz az intézménynek, amely nagy segítség az óvodának és hatalmas öröm a lurkóknak.  

Természetesen nem maradhatott el a közös ajándékbontás sem, ahol a gyerekek örömmel újságolták egymásnak, hogy milyen rengeteg játékkal gazdagodott az óvoda. 

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek