| 2019. december. 31. | 1 perc olvasás

Szilveszteri Futás Sopronban!

Idén is futással búcsúztatták az óévet Sopronban. A Soproni Rendészeti Sportegyesület által megvalósított Szilveszteri Futás 2019-ben is nagy népszerűségnek örvendett, számos induló állt rajthoz.

A Csík Ferenc Uszodától rajtoltak a mozogni vágyók a Szilveszteri Futáson. A már hagyományossá vált megmérettetés egy 5,6 kilométeres távon, a Lővér Körúton haladt végig. 


fotó: Griechisch Tamás

A Szilveszteri Futást idén is a Soproni Rendészeti Sportegyesület szervezte. Csuka Zsolt, az egyesület elnöke elárulta, ezen a megmozduláson évről-évre a vidámságra helyezik a hangsúlyt, nem is kifejezetten tekintenek kimondott versenyként a Szilveszteri Futásra.

Az óévbúcsúztató futáson részt vett Dr. Farkas Ciprián Sopron polgármestere, Csiszár Szabolcs alpolgármester, valamint Abdai Zsolt önkormányzati képviselő is.Dr. Farkas Ciprián köszöntőjében elmondta; Sopron nemzeti sportváros, amelynek fontos alappillérét képezik a futóközösségek is. Remek példa ez a verseny is erre, hiszen az év utolsó napján is sokan búcsúztatják 2019-et futással.


fotó: Griechisch Tamás

A rendezvény végén díjazták a leggyorsabb női, és férfi indulókat, valamint a 12 év alattiak között is elismerést kaptak a legjobb időt teljesítők.
A szilveszterre hangolódás is különdíjat ért, a legviccesebb jelmezben érkező futó pezsgővel gazdagodott.
A futás végén pedig minden résztvevő teával és pezsgővel búcsúztathatta 2019-et.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek