| 2021. november. 27. | 1 perc olvasás

24 órán keresztül rádióznak soproni diákok a hétvégén

2021. november 27-én reggel 9-től megállás nélkül készítik műsorukat azok a soproni diákok, akik az ezen a hétvégén zajló XV. Győri "ALUDJ MÁSKOR" című 24 órás vetélkedő hivatalos rádióműsorának a stábját alkotják!

A vetélkedő az ország több pontján is népszerű "ALUDJ MÁSKOR - 24 ÓRÁS VETÉLKEDŐ" ún. hibrid változata, amelynek jelentős része online zajlik, de a csapatok több alkalommal is találkozhatnak egymással Győrben.

A játékon részt vevő győri csapatok (9) a szervezőktől és a Soproni Ifjúsági és Média Klub tagjaitól kapják ajándékba ezt a rádióműsort, amelyben folyamatosan beszámolnak a játékokról, feladatokról, megszólalhatnak a játékosok, a szervezők pedig ezen a csatornán is tudják tartani a kapcsolatot a játékosokkal.

A stáb legfiatalabb tagja 13, legidősebb tagja 18 éves, és számos soproni, illetve környékbeli iskolát képviselnek. Van, aki már évek óta tevékenykedik a klub és a Sopron TV Limonádé című ifjúsági műsorában, de van olyan is, akinek ez lesz élete első nyilvános szereplése.

A rádiót a vetélkedő időtartama alatt, 2021. november 27., szombat 9.00-től másnap reggel 9.00-ig itt lehet elérni:

http://c20.radioboss.fm:8220/stream

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: rádió

Legnépszerűbb cikkek