| 2017. július. 6. | 1 perc olvasás

67. Vasutasnap – ünnepelt a GYSEV

A 67. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. szerdán Sopronban és Szombathelyen területi ünnepségeken köszöntötte munkatársait.

Csütörtökön a Hotel Sopronban rendezték meg a Központi Vasutasnapi Ünnepséget, melyen részt vett Dr. Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere, Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

Az ünnepre meghívást kapnak a különböző közlekedési társaságok, és a GYSEV vonalai mellett fekvő települések vezetői, valamint a vasúttársaság munkáját segítő hatóságok képviselői is. A Vasutasnapi ünnepségeken elismeréseket kaptak a vasúttársaságnál hosszabb ideje szolgálatot teljesítő munkatársak, emellett kitüntetéseket adtak át azoknak a vasutas kollégáknak, akiket teljesítményük alapján erre jelöltek.

Az idei évben kitüntetést kaptak a vasúttársaságtól a június végi, Fertő tavi tűzvész idején szolgálatot teljesítő tűzoltók. A GYSEV üdülőjének sikeres megóvásáért Vezérigazgatói Elismerő Oklevelet kapott Molnár Sándor tűzoltó ezredes, a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, valamint tűzoltó munkatársai. A mentésben részt vett a GYSEV CARGO Zrt. létesítményi tűzoltósága is. Az ötfős egység tagjai Vezérigazgatói Dicséretben részesültek.

A csütörtöki központi ünnepség után a GYSEV pénteken köszönti a nyugdíjba vonuló munkatársait. Szombaton nagyszabású Családi Napot rendez a vasúttársaság, amely színes programokkal várja a vállalat dolgozóit és közvetlen családtagjaikat.

Címkék: GYSEV Zrt.

Legnépszerűbb cikkek