| 2018. július. 5. | 1 perc olvasás

68. Vasutasnap: A GYSEV Zrt. köszöntötte munkatársait

A 68. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. Sopronban és Szombathelyen is köszöntötte munkatársait. Városunkban csütörtök délelőtt, a Hotel Sopronban rendezték meg az ünnepségüket.

A 68. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. területi ünnepségeken köszöntötte munkatársait  Sopronban és Szombathelyen. Csütörtökön a Hotel Sopronban rendezték meg a Központi Vasutasnapi Ünnepséget, melyen részt vett Dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Dr. Juhász Roland, a Miniszterelnöki Kormányiroda vagyonpolitikáért felelős helyettes államtitkára, Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

A növekedés folytatását nevezték a legfőbb célnak a 68. vasutas napi ünnepségen. Az elmúlt évek jelentős fejlesztései éreztetik hatásukat. Ezek határozzák meg a cég jövőjét– mondta a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.  

Az ünnepségen a közlekedéspolitikáért felelős államtitkár hangsúlyozta: a hazai közlekedés politika stratégiájának kialakítása nagyban függ a vasúttársaságok működésétől. Mosóczi László a GySEV személy és teher szállításban nyújtott teljesítményét méltatta.

A köszöntőn részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője valamint városunkat képviselve Dr. Simon István alpolgármester és Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok is. 

A hagyományosan megtartott ünnepi eseményre meghívást kaptak a különböző közlekedési társaságok, és a GYSEV vonalai mellett fekvő települések vezetői, valamint a vasúttársaság munkáját segítő hatóságok képviselői is.

A vasutasnapi ünnepségeken minden esztendőben elismeréseket adnak át a vasúttársaságnál hosszabb ideje szolgálatot teljesítő munkatársak, emellett kitüntetéseket adnak át azoknak a vasutas kollégáknak, akiket teljesítményük alapján erre jelöltek. A csütörtöki ünnepség után a GYSEV pénteken köszönti a nyugdíjba vonuló munkatársait. 

Legnépszerűbb cikkek