| 2019. július. 11. | 1 perc olvasás

69. Vasutasnap – Munkatársait köszöntötte a GYSEV Zrt.

A 69. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. Sopron és Szombathelyen is köszöntötte munkatársait. Városunkban csütörtökön a Hotel Sopronban rendeztek ünnepséget a dolgozók tiszteletére. Az eseményen átadták a különböző állami és szervezeti elismeréseket is.

A kormány célja, hogy a magyar vasút a lehető legnagyobb mértékben járuljon hozzá a hazai ipar teljesítményéhez – mondta el Dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára a 69. Vasutasnapon, Sopronban. Csütörtökön a dolgozóit ünnepelte a GYSEV Zrt, ugyanis  - mint kiemelték - nélkülük nem lenne eredményes a vasúttársaság.

- Különösképpen azokat a kollégákat ünnepeljük, akik nagyon sokat tettek az elmúlt időszakban azért, hogy a vállalatunk sikeres legyen és jobban tudjon működni. Jónéhány kitüntetést átadunk ezen a napon, például állami, miniszteri elismeréseket, de természetesen a vállalat saját díjait is. Megemlékezünk a szakmánkról, kicsit megállunk és visszatekintünk, hogy jól csináltuk-e a dolgainkat, és megfogalmazzuk azt is, hogy mit szeretnénk elérni a jövőben - emelte ki Kövesdi Szilárd a GYSEV Zrt. vezérigazgatója, majd hozzátette: a GYSEV több, mint 2000 embernek ad munkát és megélhetést.

Sopron büszke arra, hogy a GYSEV Zrt.-nek itt van a magyarországi székhelye emelte ki a sopronmédia kérdésére Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. - Jelentős iparűzési adó befizető is a társaság, és így jelentősen hozzájárul a város közszolgáltatásainak finanszírozásához - tette hozzá a tanácsnok. Az ünnepségen részt vett Dr. Pafféri Zoltán, a miniszterelnöki kormányiroda társasági portfólióért felelős helyettes államtitkára, valamint Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója, Barcza Attila Sopron és térsége orrszággyűlési képviselője is.

Legnépszerűbb cikkek