Egy életen át szeretetben – 70. Házassági évfordulót ünnepeltek

Harmath László és Kovács Katalin a 70. házassági évfordulóját ünnepelte, ez alkalomból a Sopronbánfalvi Karmelita Kolostorban Németh Attila plébános áldotta meg őket.

Harmath László és Kovács Katalin 1948. május 16-án házasodtak össze. A fiatal mérnök és tanítónö közös életüket Hatvanban a szülöi házban kezdték. Majd késöbb Egerbe kerültek, ahol László városi föépítészként tevékenykedett, Katalin pedig a 4. számú álltalános iskolában tanított. Házasságukban két gyermek született, László és Katalin. László sajnálatos módon hosszan tartó betegségben 2007.-ben 55 évesen elhunyt. Katalin Ausztriában él, úszóeddzö. 3 unokájuk született: Péter, Júlia és Gabriella. Valamint három dédunoka Mátyás 8 éves, Terézia 5 éves és Nicolas 2 éves. A család 2000.-ben költözött Egerből Sopronba.


fotók: Griechisch Tamás

László és Katalin kiváló fizikai és szellemi egészségnek örvendenek. Azt mondják, a hosszú házasság titka a hit és a szeretet, de úgy gondolják, hogy nagy szerencse kell hozzá, hogy ilyen hosszú és boldog házasságuk lehet. A fiataloknak azt üzenik, hogy tartsanak ki egymás mellett, és ők is megérhetik ezt a szép kerek évfordulót.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek