| 2021. augusztus. 6. | 1 perc olvasás

Gépkocsijában tárolta a drogot, a rendőrök elfogták

Két járművezetőnek is pozitív lett a drogtesztje az elmúlt 24 órában. Egyikük Győrben, a másik pedig Csornán bukott le, amikor közlekedésrendészeti ellenőrzéskor a járőrök kábítószergyanús anyagot találtak az autójukban.

Csornán, 2021. augusztus 5-én 11 óra 45 perckor igazoltattak a rendőrök egy gépkocsivezetőt, majd átvizsgálták a járművet is. Ennek során kábítószergyanús törmeléket tartalmazó alufólia-csomagot találtak, amit lefoglaltak.

Győrben 17 óra 45 perckor a járőrök a Tatai-Tűzmadár utcák kereszteződésében állítottak meg egy járművezetőt, majd ruházat-, csomag-, és gépkocsi-átvizsgálást is tartottak. Ennek eredményeként került elő egy vászon kézitáska, amiben különféle kábítószergyanús anyagok voltak.

Az egyenruhások mindkét sofőrt elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságokra történt előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív lett. A csornai és a győri nyomozók a két gépkocsivezetőt kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Borítókép; police.hu

Legnépszerűbb cikkek