| 2018. március. 4. | 1 perc olvasás

A 90 éves Csillag Béláné példa lehet minden fiatal számára

Kakaós csigája csaknem tökéletes, az igazán ízletes töltött borda titkát pedig örömmel osztja meg vendégeivel Csillag Béláné, aki minimum 20 évet letagadhatna korából. 90 születésnapján Tóth Éva, a Jereván lakótelep önkormányzati képviselője köszöntötte az ünnepeltet, akit Orbán Viktor miniszterelnök és dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere oklevélben is köszöntött.

A család szeretete, a munka szeretete, a ma is tevékeny életmód lehet az egyik titka annak, hogy Magdika különlegesen is fiatalos, fitt és életvidám és nem utolsó sorban igencsak elegáns. Egy kiállításnyi gobelin-képet készített, ez az egyik kedvenc időtöltése ma is a tévésorozatok reklámszüneteiben, és, amikor csak ideje engedi. Fáradhatatlanul süt-főz finomakat a családjának, akik nem győzik sorolni azokat a kedvenc fogásokat, amelyeket csak Magdika tud annyira ízletesnek elkészíteni.


Születésnapi köszöntése alkalmával a régi időket közösen idézte fel vendégeivel. Optimizmusa, életszeretete példamutató és követendő, az, ahogyan mindennek a jó oldalát látja, mint ahogyan az is, amiként életében mindig is a szívesen és alapossággal elvégzett munka híve volt, és ahogyan mindenkinek segítsége és támasza is . Ezért is gratuláltak nagyon sokan a kerek évfordulón neki. 

Isten éltesse, Magdika!
 

Legnépszerűbb cikkek