| 2018. március. 26. | 1 perc olvasás

A 90 éves Julianna néni szerint a boldog élet titka egyszerű!

Az élet szép, élni fantasztikus – vallja derűsen Varsics Lászlóné, Julianna, akit 90. születésnapja alkalmából köszöntött fel hétfőn Barcza Attila tanácsnok.

A 90 éves hölgy otthona minden szeglete telis-tele van takaros húsvéti díszekkel – Varsics Lászlóné aktívan készülődik az ünnepre. A kreatív dekorációk zömét ő maga csinálta. - Rengeteget kézimunkázok, legtöbbször horgolok és kötök – mondta az ünnepelt. - Ezenkívül imádok olvasni, életem során legalább háromezer kötetet összegyűjtöttem – fűzte hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

Julianna néni elmondta, hogy most rendkívül életvidám, rendszeresen jár a Napsugár Nyugdíjas Otthonba, amelynek életében aktívan részt vesz. A kertje pedig arról tanúskodik, hogy amikor csak az időjárás engedi, ő odakint tesz-vesz. Nem csupán a növényeket, az állatokat is nagyon szereti – a Deák-tér összes madarát ő eteti.


fotó: Griechisch Tamás

Julianna hozzátartozói példásan szoros viszonyt ápolnak egymással. A családot mindegyikük rendkívül fontosnak tartja, ezért arra törekednek, hogy rendszeresen tudjanak beszélgetni. - Az élet szép, élni fantasztikus – vallja Varsics Lászlóné, aki derűsen várja a 100. születésnapját.


fotó: Griechisch Tamás

Az idős hölgyet az önkormányzat nevében Barcza Attila városi tanácsnok köszöntötte, aki átadta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnökének, és Dr. Fodor Tamás, Sopron Megyei Jogú Város polgármesterének a köszöntő emléklapjait.

Legnépszerűbb cikkek