| 2021. február. 2. | 1 perc olvasás

A Bánfalvi Fiókkönyvtárban is elindították a kapualji szolgáltatást

Elindította a kapualji szolgáltatást a Bánfalvi fiókkönyvtár is keddtől 9:00 - 17:00 között. A Széchenyi István Városi Könyvtár már korábban bevezette ezt a szolgáltatást, amihez most fiókintézménye is csatlakozott, a könyvek online igénylése ugyanabban a formában és elérhetőségen történik mind a kettő helyszínen.

A koronavírus-járvány veszélyhelyzeti védelmi intézkedéseként az operatív törzs javaslata alapján
2021. március 1-ig meghosszabbodott. Az eddig fennálló korlátozó intézkedések miatt A Széchenyi István Városi Könyvtár továbbra is zárva tart. A járványhelyzet idején a korábban elindított KAPUALJI szolgáltatásunkat tovább folytatják. Igényeiket e-mailben ([email protected]), vagy online katalógusunkból félretétellel jelezhetik. Amennyiben nem konkrét könyvet szeretnének, szerző vagy cím, továbbá témakör szerint is kérhetők könyvek. Válasszanak ki maximum 8 könyvet az állományából!
Ezután várják meg a visszajelző e-mailt amelyben jelzik, ha már kölcsönözhető a kért dokumentum és átvehető a könyvcsomag. Az átadás-átvétel a Központi Könyvtár kapualjában történik az alábbi időpontokban:

Bánfalvi Fiókkönyvtár:

Kedd:

09:00-17:00

Széchenyi István Városi Könyvtár:

Kedd: 10-18 óráig
Szerda: 10-16 óráig
Csütörtök: 10-16 óráig
Péntek: 10-18 óráig

Maszk használata kötelező!
A szolgáltatást minden beiratkozott olvasó térítésmentesen veheti igénybe.
A visszahozott könyveket 3 napos karanténban tartják és ezt követően vállnak újra kölcsönözhetővé. A higiéniás szabályok maximális betartásával készítik össze a csomagokat. Minden más szolgáltatás szünetel. A zárvatartás ideje alatt továbbra sem számítanak fel késedelmi díjat.

Borítókép:illusztráció

Címkék: könyvtár

Legnépszerűbb cikkek