| 2018. január. 26. | 1 perc olvasás

A DAL 2018: Soproni srácoknak drukkolhatunk a szombati megmérettetésen!

Közel négyszáz nevezett szerzeményből jutott a legjobb harmincba a soproni SativuS együttes Lusta Lány című nótája A DAL 2018-as mezőnyében.

Minden évben nagy érdeklődés övezi A DAL című televíziós show műsort, amelynek a végső győztese képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az idei verseny azonban egy igazi meglepetést is tartogat nekünk soproniaknak, hiszen a helyi illetőségű SativuS zenekar is ott van a legjobb harmincas mezőnyben, ráadásul egyedüliként akik a hip-hop műfajt képviselik. 

Talán nem is kell különösebben bemutatni a srácokat itt a térségünkben, hiszen mindig okoznak egy-egy kellemes meglepetést a könnyűzene rajongóinak és videóik is igazán népszerűek a youtubon, melyeket mi is nagy örömmel szoktunk portálunkon bemutatni, azonban megérdemlik hogy név szerint is megemlítsük őket. A SativuS tagjai: Bukri Benjamin, Fajkusz Domonkos,  Pajer Gábor, Szabó Márton, Kőhalmy Ádám és Fajkusz Levente.

A szombati élő adásban - DUNA TV - érdemes lesz drukkolni a fiúknak, hiszen egy nagyon erős mezőnyben mutatkoznak be, ami minden bizonnyal számukra is nagy kihívás, azonban jó tudni, hogy mi nézők is támogathatjuk őket majd egy-egy szavazattal. A tíz szerzeményt bemutató adásból hat jut csak tovább az elődöntőbe, melyekből ötöt a szakmai zsűri juttat tovább, egyet pedig a közönség, a beérkező szavazatok alapján. 

Drukkoljunk közösen a srácoknak és amennyiben tehetjük támogassuk őket egy-egy szavazattal, hiszen térségünket is képviselik egy igazán színvonalas zenei produkcióban!

A DAL 2018 - SativuS

A Dal 2018 mezőnyének egyetlen hip-hop formációja egy lusta lányról írt dalt. Kövess minket: Facebook: https://www.facebook.com/m2petofitv/ Instagram: https://www.instagram.com/petofilive/ Petőfi Live http://www.petofilive.hu/ Élő stream: http://www.mediaklikk.hu/m2-elo/

Legnépszerűbb cikkek