A Deák téren reggeliztek a soproni bringások

A Deák téren reggeliztek a soproni bringások

  2018. május 8. - www.sopronmedia.hu

Kedden reggel az ország 49 helyszínén indították közösségi reggelivel a napot a bringások, amely akcióhoz a leghűségesebb város is csatlakozott a Bringázz Sopron Egyesület jóvoltából.

Szinte már hagyomány, hogy a helyi kerékpárosok központi találkozóhelye a Deák tér, így a mostani rendezvénynek is ez a hely adott otthont. A kerékpárút mellett húzodó téren, a Bringázz Sopron Egyesület aktivistái már reggel hat órától finomságokkal várták a bringásokat, ahol a reggeli mellé a Crazy Daisy Jug Band szolgáltatott élő zenét.

Akinek volt ideje az természetesen a helyszínen fogyaszthatta el a palacsintából, pogácsából illetve gyümölcsökből álló reggelit, ami mellé az elmaradhatatlan reggeli kávé illetve kakaó is dukált, de akinek nem volt ideje a reggeli rohanásban az sem maradt elemózsia nélkül, hiszen számukra a bringaút mellett a segítők előre elkészített csomagokat ajándékoztak. 

Természetesen a bringázás népszerűsítése mellett, nem maradhatott el a segítségnyújtás sem, így a szervezők egy szakemberekből állő csapat segítségével kérésre bárki kerékpárját ingyenesen átvizsgálták és ha szükséges volt, akkor a gyors javításokat is elvégezték. 

 

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Kérem, várjon... Kérem, várjon...