A Dirty LED Light Crew barokk stílusban kezdi meg az évet

Az első Hungary’s Got Talent nyertes tánccsapata óriási lendülettel veti bele magát az új évbe. Egy meghökkentő barokk stílusú fotósorozattal új arcukat ismerhetjük meg, nemrégiben pedig két kisfilmet is készítettek „Apokalipszis” és „Kaleidoscope” címen.

A tánccsoport led fényekkel operáló produkciója átütő újdonságként hatott a hazai médiában. Legújabb fotósorozatukkal ismét meghökkenteni szeretnének egy teljesen új arcukat megmutatva. A több helyszínen készült barokk stílusú sorozattal nem csupán az volt a céljuk, hogy látványos képek készüljenek a csapatról...

„Az volt a koncepciónk (Göndöcs Evelin, Prikoszovitsné Nagy Katalin, Horváth Zoltán ), hogy azt a meghökkentést, amit annak idején a barokk stílus okozott, valamilyen formában átültessük a jelenre. Burkoltan pedig ennek a korszaknak a szemén keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet a jelen problémáira; a fiatalok szenvedélybetegségeire vagy a prostitúcióra.” – összegezte Horváth Zoltán, a tánccsoport vezetője. 

Nemrégiben új videókat is forgatott a Dirty LED Light Crew, melyek segítségével akár otthonról is élvezhetjük egyedülálló produkciójukat. Az első kisfilm képkockái egy modern kori "Apokalipszist" idéznek meg. A soproni autóbontóban készült klip egy sci-fi filmbetétnek is beillene. A másik kisfilm pedig egy valóságos emberi „Kaleidoscope”, ahol a fények és a mozgás adják ki a mintázatokat. Szemet gyönyörködtető látvány!

A soproni származású csapat világszínvonalú produkciójával a tehetségkutató óta belopta magát a közönség szívébe. Nemrégiben a Hooligans együttes 20. jubileumi koncertjét nyitották meg óriási sikerrel, de szerepeltek az X-faktor extra produkciójaként, valamint a 2016-os Comet díjátadó nyitányán. A tehetségkutató óta egymást érik a fellépéseik, az exkluzív események állandó előadóivá váltak.

Legnépszerűbb cikkek