| 2019. január. 11. | 1 perc olvasás

A Fáy megnyitotta az iskolabálok szezonját Sopronban!

A Fáy-bállal elindult az iskolabáli szezon Sopronban. A rendezvény díszlete idén a kaszinók elegáns, és színes hangulatát idézte meg.

A bál nyitótánca idén az eleganciára összpontosított, azonban merész mutatványokat, modern táncattrakciókat is vegyítettek a koreográfiába. A Fáy-bálnak komoly szerepe van városunk iskolai kultúrájában. - Sopron iskolaváros, ahol a Fáy András Két Tanítási Nyelvű Gazdasági Szakgimnáziumának kitüntetett szerepe van - emelte ki Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. - Elengedhetetlen, hogy az iskoláink gazdag kultúráját ápoljuk, beleértve ebbe az egyéni, és városi rendezvényeket is. Öröm látni, hogy ennyi jókedélyű, elegáns fiatal jött el erre a rendezvényre, akik kultúráltan szórakoztak - fűzte hozzá.

Dr. Farkas Ciprián kiemelte:  Elengedhetetlen, hogy az iskoláink gazdag kultúráját ápoljuk
Dr. Farkas Ciprián kiemelte: Elengedhetetlen, hogy az iskoláink gazdag kultúráját ápoljuk

- Sopron a hagyományok városa is, ezért mi is ápoljuk iskolánk ceremóniáit - mondta Siposné Rétfalvi Edina, a Soproni Szakképzési Centrum Fáy András Két Tanítási Nyelvű Gazdasági Szakgimnáziumának igazgatója. - Elsődleges szempont nálunk, hogy a bálunkat, szalagavatónkat, ballagásunkat, és egyéb rendezvényeinket színvonalasan, és a mai fiatalok számára is szórakoztatóan rendezzük meg..

A bálon idén is fergeteges volt a hangulat - az első dallamok felcsendülése után a színes fénypompában fürdő táncparkett hamar megtelt mulató fiatalokkal.

Legnépszerűbb cikkek