| 2023. február. 18. | 1 perc olvasás

A futball dominált a Gárdonyiban

Befejeződött a városi téli teremlabdarúgó torna Sopronban. Az eseményre 10 csapat nevezett be, az érdeklődők színvonalas, sportszerű mérkőzéseket láthattak.

fotó: Griechisch Tamás

Futballabdától volt hangos a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterme szombaton. A helyosztó mérkőzéseit játszották a csapatok a Sopron Városi Téli Teremlabdarúgó Tornának. A megmérettetésre tíz csapat nevezett be - mondta el Szabó György, a kispályás szakbizottság vezetője.

"Nagy öröm, hogy egyáltalán megrendezhettük ezt az eseményt. 10 csapat nevezett. A csoportkörös meccsek után alsó és felső ágon ment tovább a küzdelem, és így alakultak ki a helyosztó meccsek, végül pedig a végeredmény. Remek színvonalú, sportszerű találkozókat játszottak a gárdák" - mondta el Szabó György.

fotó: Griechisch Tamás

A döntő után köszöntötte az együtteseket Sopron alpolgármestere. Csiszár Szabolcs elmondta, nagy munkálatok előzték meg, hogy egyáltalán megrendezhessék a tornát.

"Sopronban egyedülállóan népszerű a kispályás labdarúgás, ez megmutatkozott ezúttal is. Komoly összefogás kellett ahhoz, hogy meg tudjuk rendezni az eseményt, hiszen a szankciók és az energiaválság miatt nehéz helyzetben vannak a tornatermek is, hiszen szűkösebb kapacitással működtek. Az önkormányzat, a tankerület és a városi szabadidősport szövetség azonban sikeresen együtt tudott működni, és meg lehetett rendezni ezt a remek rendezvényt, ahol a foci szerelmesei összecsaphattak" - tette hozzá Csiszár Szabolcs.

fotó: Griechisch Tamás

Harmadikként a Panama SK végzett, második a Gigant FC lett, míg legjobbnak a Közti II. bizonyult.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek