| 2021. április. 18. | 1 perc olvasás

A gyanú szerint ittasan vezetett a balesetet okozó sofőr Völcsejen

A gyanú szerint ittasan vezetett a balesetet okozó sofőr Völcsejen szombat kora este, a vétlen autó az ütközéstől árokba csapódott és felborult. Mindkét jármű utasa megsérült – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Völcsejen, a Fő utcában, 2021. április 17-én 18 óra 20 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 28 éves férfi közlekedett kisteherautóval Sopronhorpács irányából, Lövő felé szombaton, nem sokkal este fél hét előtt. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot, amelynek következtében fékezés nélkül nekiütközött az előtte – bekanyarodási szándéka miatt – lassító személygépkocsinak Völcsejen a Fő utcába.

A vétlen autó a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott és a bal oldalára borult. Mindkét jármű utasa megsérült, ezért őket a mentők kórházba vitték.

A balesetet okozó kisteherautó vezetőjével szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotók forrása: www.police.hu

Legnépszerűbb cikkek