| 2018. június. 6. | 1 perc olvasás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vadászkamara 1 millió forintos adománya a kórháznak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vadászkamara képviselőinek tegnap köszönte meg a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány elnöke és az intézmény, az adományból vásárolt új EKG készüléket, melyet a Soproni Gyógyközpont Aneszteziológiai szakrendelésén már használnak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vadászkamara 2017. évben vezetőségi ülésen döntött arról, hogy az idei megyei vadászbál bevételét kiegészítve segítik a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítványt, pontosan 1 millió forint értékben. Erről adott tájékoztatást a keddi találkozón Takáts Tibor sportvadász alelnök, valamint dr. Tóth József kamarai vezetőségi tag.

Az alapítvány és az intézmény köszönetnyilvánítása során dr. Komornoki László elnök elmondta, hogy az adományból egy új, korszerű EKG készülék került beszerzésre, melyet a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály aneszteziológiai szakrendelésén már üzembe is állítottak.

Dr. Szabados György osztályvezető főorvos köszönetében kifejtette, hogy az új készülék szakmai és kényelmi szempontból is előrelépés. A grandiózus adományból beszerzett EKG készülék is hozzájárul a várható műtétre történő felkészüléshez, ezzel egyidejűleg kiszűrhetők azok a veszélyeztető tényezők, adottságok, amelyek esetleg egészségkárosodáshoz vezethetnek. A szakrendelés szakdolgozói képviseletében Farkas Andrea mb. ápolási igazgató asszony mondott köszöntet.

A Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Komornoki László társadalmi felelősségvállalásuk elismeréséül köszönőlapot nyújtott át Takáts Tibor és Dr. Tóth József uraknak.

Az Alapítvány elnöke hangsúlyozta, hogy a civil szervezetek és magánszemélyek adományai példaértékű társadalmi szerepvállalást jelentenek, ezért az intézmény nevében is köszönetét fejezi ki minden adományozónak!

Legnépszerűbb cikkek