| 2020. május. 6. | 1 perc olvasás

A GYSEV Zrt. idén is csatlakozott a Közlekedési Kultúra Napjához!

GYSEV Zrt. idén is csatlakozott a Közlekedési Kultúra Napja elnevezésű, országos figyelemfelhívó akcióhoz, amelyet hagyományosan május 11-én tartanak - olvasható a vasúttársaság közleményében.

A vasúttársaság kiemelte: meggyőződésük, hogy kulturált körülmények, valamint udvarias és előzékeny emberek között jó érzés közlekedni, emellett a kulturált közlekedés biztonságosabb is.

Mint leírták: a koronavírus terjedése miatt a közlekedési kultúra és a közlekedésbiztonság is új értelmet nyert. A GYSEV Zrt. a járművek folyamatos tisztításával, fertőtlenítésével, vírusölő szerek és ózongenerátor alkalmazásával, a vonatokon szolgálatot teljesítő munkatársaknak biztosított védőeszközökkel gondoskodik a biztonságos közlekedésről. Arra kérik az utazóközönséget, hogy utazáskor az orr és száj takarásával, megfelelő távolság tartásával járuljanak hozzá a vasúti közlekedés biztonságához!

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a vasúttársaság a honlapján is elérhetővé tette a gyermekek számára nagy népszerűségnek örvendő foglakoztató játékaikat amelyek a linkekre kattintva tölthetők le.

Kapcsolódó dokumentumok: 
GYSEV FLIRT kivágó
GYSEV Taurus kivágó
GYSEV Puzzle vasútállomás
GYSEV puzzle múzeumvasút
GYSEV Fertőbozi fűtőház színező
GYSEV Cenki Teki_Keresd a hibát!
GYSEV Cenki Teki_Keresd az utat!

A rendezvény szervezői által meghirdetett pályázatokról, az idei programsorozat részleteiről az esemény honlapján lehet tájékozódni.

Legnépszerűbb cikkek