| 2023. június. 16. | 1 perc olvasás

A hallgatók legjobban kért előadói érkeznek a Soproni Egyetemi Napokra

Második alkalommal rendezik meg a Soproni Egyetemi Napokat 2023 szeptemberében, ami egyedülálló programkínálattal várják a hűség városában tanuló fiatalokat és az ide látogatókat. A szervezők a programkínálat kialakítása alatt végig kikérik a hallgatók véleményét, és ennek alapján jelentik be az első két leginkább várt fellépőt.

 

Az idei esemény szervezése átfogó közvéleménykutatással indult, melynek középpontjában az egyetemi fesztivál tavalyi tapasztalatai, jövője és természetesen a leginkább várt előadók szerepeltek. A kívánságok begyűjtését követően már egy konkrét listára szavazhattak az egyetem hallgatói, amelynek eredményeként kerülhet bejelentésre az idei rendezvény első két fellépője.

A több ezer leadott szavazat eredményeként 2023. szeptember 14-én visszatér Sopronba a tavalyi SEN legnagyobb sikert aratott zenekara és közönségkedvence, a Blahalouisiana. A csodálatos hangú énekesnő, a TV2 Sztárban Sztár című műsorában döntőig menetelő Schoblocher Barbara és zenész társai válogatott koncertanyaggal érkeznek. Ebben az elmúlt 10 év legsikeresebb dalai (Sokat Bír, Ott van a Nap, Ha Élni felejtek) mellett helyet kapnak a készülő albumuk újdonságai is (Kedvenc Rögeszmém, Szeressetek).

Ellentmondást nem tűrő magabiztosággal végzett a hallgatói körben végzett felmérés élén az az előadó, akinek fővárosi nagykoncertjeire órák alatt elfogynak a jegyek, és az idei SopronFest egyik legemlékezetesebb show-ját adta. Sokak kívánságára 2023 szeptember 15-én a Soproni Egyetemi Napok színpadára robban be Beton.Hofi, aki kétségtelenül a jelen egyik legkarakteresebb stílusú és legnépszerűbb magyar előadója.

A sort természetesen hamarosan újabb sokak által várt nevek követik, ahogy rövidesen elindul az online jegyértékesítés is. 

Legnépszerűbb cikkek