| 2022. január. 3. | 1 perc olvasás

A Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete ajándékkosárral köszönte meg a rendőrök munkáját

A hagyományok szerint az év első napján, az idén újra - a covid-lezárások után - egy szimbolikus ajándékcsomaggal ismerték el a rendőri tevékenységet a volt határőrök.

Az egyesület képviseletében Mihályi Ervin nyugállományú határőr mérnök alezredes, Nagy Lajos nyugállományú rendőr ezredes, Harasztdombi József nyugállományú rendőr ezredes és Ambrus Ernő szolgálati járandóságban részesülő határőr zászlós adták át január elsején a volt határőr laktanya kapujában ajándékkosarukat az aznap szolgálatot teljesítő Horváth Gábor címzetes rendőr főtörzszászlósnak. - Mindazon túl, hogy szeretnénk elismerésünket kifejezni a rendőri tevékenységgel kapcsolatban, azt is fontosnak tartjuk, hogy élő kapcsolatot tartsunk fenn a még aktív kollégákkal. Jó lenne, ha éreznék, hogy munkájukat megbecsüljük, és átérezzük a mindennapi szolgálatuk során felmerülő kihívásokat – mondta el Mihályi Ervin, az egyesület elnöke. 

- Megtiszteltetés számomra, hogy ebben az elismerésben részesültem, és szeretnék ezért kollégáim nevében is köszönetet mondani. Nagyon jó érzés, amikor pozitív visszajelzést kapunk a munkánkról. Törekszem arra, hogy az emberek elégedettek legyenek a munkámmal, a huszonhat szolgálatban eltöltött évem során számomra mindig az emberségesség és korrektség volt a legfontosabb – osztotta meg gondolatait Horváth Gábor baleseti helyszínelő.

 

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek