| 2018. február. 3. | 1 perc olvasás

A Házasság Hete Sopronban és Fertőszentmiklóson

A Pro Familia Házas- és Családpedagógiai Egyesület számos programmal várja a házaspárokat, párokat 2018. február 3-a és 18-a között.

Elhatároztuk, hogy Sopronban is életre hívjuk ezt az eseménysorozatot, útjára indítjuk azzal a szándékkal, hogy minél több házaspár felfrissüljön a programok által, feléleszthessék az „első szerelem tüzét”, és kiálljunk a házasság értéke mellett. - áll a szervezők általi üzenetben, amely rendezvénysorozatnak az idei jelmondata: Éltető sodrásban ...

A gazdag programkínálat és nagy érdeklődés miatt jó tudni, hogy egyes programokra a férőhely limitált, ezért érdemes időben jelentkezni az alábbi címen:  profamilia.hu/jelentkezes/


Ízelítő a programokból:

A Házasság Hete nyitórendezvénye - Táncház 02.03-án, szombaton 18 órától a Soproni Evangélikus Gyülekezeti Házban.


Fáklyás esti séta a Sörházdombi-kilátóhoz 02.04-én 17, 19, és 21 órai indulással a Hotel Szieszta elől.

Komolyzenei koncert (Daylight Quartett) 07-én, szerdán 18:00 órai kezdettel Fertőszentmiklóson, a Szabadidő Központban.

Szerelmesek bálja 02.09. (péntek), 19:00 órától hajnalig a soproni Mediterrano Solo Étteremben. A finom vacsoráról a Solo Étterem csapata gondoskodik, zenél a Siculusband.

Gyertyafényes vacsora és előadás Fertőszentmiklóson a Sziszi Vendéglőben 10-én 18:00 órától. Az előadás címe: Kapcsolatban maradunk, előadók: Bogdányi Gábor és Marcsi.

A február 11-én, vasárnap 10 órakor kezdődő evangélikus istentisztelet során a házaspárok áldást kapnak. 

'A Házaspárok útján' a Botanikus kertben február 11-én 15 órától.

Schäffer Erzsébet előadása (Játsszunk szerelmet, gyermeket, családot ...) 13-án, 17 órától a soproni Széchenyi István Városi Könyvtár Olvasótermében.

Gyertyafényes vacsora és előadás (Ne a hamut őrizzük, hanem szítsuk fel a szeretet tüzét!) február 15-én, 18 órai kezdettel a Kolostorklubban (Fő térnél). Előadók: Sallai Tamás és Éva.

Aranyásó interaktív műhely (ön- és társismereti játékok) a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában 2018.02.17-én, 15:30-tól. A műhelyt vezeti: Nádudvari Rita családpedagógus, családterápiás konzultáns.

Február 18-án, 10:30-kor kezdődik a Zárórendezvény - Szentmise a Szent Imre templomban.


További információk és programajánlatok a profamilia.hu oldalán elérhetőek! 

Legnépszerűbb cikkek