A hétvégén lesz a Sopron Trail terepfutóverseny és túra

  2017. június 13. - www.sopronmedia.hu

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Soproni hegységben a népszerű terepfutóverseny, amelynek idén is Brennbergbánya ad otthont.

A rendezvény célja a versenyzési lehetőség biztosítása és a terepfutás népszerűsítése mellett nem titkoltan a Soproni-hegység vadregényes részeinek bemutatása, hiszen nem véletlenül van lehetőség a futószámok mellett a túra kategóriában is nevezni. 

A verseny illetve túraszámok többnyire erdei utakon -  néhol letérve a jelzett utakról - a terep szépségeit megmutatva, futható erdőben kerül megrendezésre. Az útvonalat jól látható jelzésekkel jelölik a szervezők és az ellenőrző pontokon versenybírók segítenek az SI rendszer használatában és a továbbhaladásban is szükség esetén. 

Terepfutás kategóriában idén öt távon lehet nevezni, melyek egyike - gondolva a legifjabbakra is - az 500 méteres gyermek élményfutás, amely minden bizonnyal nagy sikert fog okozni a kicsiknek. 

A felnőttek az 1500 méteres, az 5.9 km-es, a 10.7 km-es illetve a 25.9 km-es futáson vehetnek részt, amelyek kihívásokkal teli erőpróba minden bizonnyal, azonban felejthetetlen élményt nyújt majd  a résztvevőknek.  

A túra kategóriában három távon lehet indulni, melyek az 5.9 km, a 10.7 km valamint a 25.9 km-es pályaszakaszokat kínálja. 

A verseny helye, időpontja:

Sopron-Brennbergbánya, 2017.06.18 vasárnap

Nevezési feltételek és minden egyéb fontos információ IDE KATTINTVA érhető el!

A verseny fővédnöke:

Dr. Simon István Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere

A verseny védnöke:

Táp Lászlóné Brennbergbánya, Ó-Hermes, Új-Hermes, Görbehalom Településrészi Önkormányzat elnöke

A verseny rendezői:

Sopron Város Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja
SMAFC Tájfutó Szakosztálya
SMAFC Tájfutó Sportjáért Alapítvány
Sopron-Trail

 

Kérem, várjon... Kérem, várjon...