| 2017. július. 21. | 1 perc olvasás

A Jerevánon működő Lővéri Nyugdíjas Klub országos sikere (galéria)

Elsöprő sikert aratott a VII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud összművészeti vetélkedőn a soproni Jereván lakótelepen működő Lővéri Nyugdíjas Klub.

A döntőt Hajdúszoboszlón tartották, ahol a nagy ügyszeretettel és elkötelezettséggel felkészült nyugdíjasok három számmal szerepeltek.
Álló vastapsot kaptak, miközben 3 arany minősítést hoztak el, sőt az egyik számuk kiemelt. arany minősítést kapott.

A siker az egész közösség sikere, a soproni nyugdíjas-közösség sikere, amely mögött sok munkával, de egyben nagy kedvvel és töretlen elszántsággal végigpróbált hosszú időszak van. – mondta el Dr. Koltai Miklósné, a klub elnöke. A színvonalas produkciókat bemutató soproni nyugdíjasklub 21 résztvevővel vett részt az országos döntőn, ahol Béres Zoltánné Magyarország számát ének kategóriában adta elő, Sélley Attila József Attila: Kései sirató versét szavalta, színjátszás kategóriában pedig dr. Koltai Miklósné a Kis Bözsike komédia főszereplőjeként együtt Tóth Endrével és Sélley Attilával remekelt.

Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő örömmel és büszkeséggel gratulált az országos megmérettetést nagyon sok munkával vállaló nyugdíjasoknak, aki méltán helytálltak Sopron képviseletében.
A tavalyi országos sikerük után a soproniak idén is büszkék lehetnek a Lővéri Nyugdíjas Klubnak az aktív, kreatív mindennapokat teremtő tevékenységére, amely nem csak értékes tartalmat ad a nyugdíjasok mindennapjainak, de egyben gyarapítja az egész közösséget – mondta Tóth Éva. Ők méltán és követendő példaként a közösségi életben Sopron és a Jereván büszkeségei!

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek