| 2019. április. 15. | 1 perc olvasás

A jótékonyság jegyében fallabdáztak

8. alkalommal rendezték meg a Lions Squash Open nevű országos falladba versenyt. A szombaton lezajló rendezvénnyel a Lions Club Sopron idén is a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény számára gyűjtött adományokat.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lions Club Sopron immáron évek óta támogatja intézményünket az áprilisban tartott országos fallabda verseny bevételével, illetve adományaival – emelte ki Szála Renáta, a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény igazgatóhelyettese. - Annak mégjobban örülünk, hogy ez nem csak adomány, ugyanis a Lions Club Sopron bevonja a diákjainkat ebbe a folyamatba valamilyen játékos, de izgalmas program keretében. Idén a helytörténeti vetélkedőre került sor – fejtette ki.

A Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben korábban kettő forduló volt, és az ezeken legjobb eredményt elérő három csapat érkezett a Lions Squash Open nevű országos falladba versenyre.

A versenynek komoly hagyományai vannak a Lions Club Sopron berkeiben. - A megmérettetést idén 8. alkalommal hívtuk életre – tudtuk meg Balogh Sándortól, a szervező Lions Club Sopron tagjától. - Ez köszönhető a szponzoraiknak, akiknek köre az idén új taggal bővült. Ebben az évben 15 játékos jelezte a részvételét, az ő felajánlásaikból is tudjuk támogatni a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt – részletezte. Az akció keretében mintegy 100 ezer forintot adományoztak az iskolának.

Legnépszerűbb cikkek