A jövőbeli tervekről egyeztetett a Rotary Club és a Soproni Kereskedelmi Iparkamara

A Soproni Kereskedelmi Iparkamara és a Rotary Club Sopron együttműködése már hosszú évekre nyúlik vissza. A mostani covid sújtotta helyzetben azonban még nagyobb összefogásra van szükség. A jövőbeli közös terveket egyeztette Göde József a Rotary Club elnöke és Horváth Vilmos kamarai elnök szerdai megbeszélésén.

A helyi összefogás és a karitatív tevékenységek járulnak hozzá ahhoz, hogy Sopronban eredményes munkát tudjon végzeni a Rotary Club. Azonban a helyi szervezetekkel való szoros együttműködés nélkül nem tudna ilyen hatékony lenni a jótékonysági szervezet. A Rotary Clubnak tevékeny volt az idei éve. Számtalan karitatív tevékenységben vettek részt. Életmentő defibrillátort adományoztak Nagycenknek, illetve több a járvány miatt nehéz helyzetbe került családot is támogattak.  

"A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara és a Rotary Club Sopron a jövőben a társadalmi összefogás és szerepvállalás terén kívánja erősíteni a kapcsolatát. A megbeszélésen a jövőbeli közös projektekről és rendezvényekről is szó esett. A Rotary Club Sopron az elmúlt fél évben az önkormányzatnak és a magánszemélyek nagylelkű felajánlásainak köszönhetően szép eredményeket ért el" - mondta Göde József a Rotary Club Sopron elnöke.   


fotó: Máthé Alexandra

Horváth Vilmos a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mindig is támogatta a hasonló gondolkodású szervezetekkel a közös munkát.  

"A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara hasonló célokkal működik, mint a karitatív tevékenységet folytató Rotary Club. A helyi szervezetek közötti szoros együttműködés rendkívül fontos. A kamara évek óta elismeri azoknak a vállalkozásoknak a munkáját, akik az egészségügy és a kultura területén kiemelkedő tevékenységet végeznek. A jövőben más területen tevékenykedő szervezetekkel is szeretnénk szorosabb együttműködést folytatni" - tudtuk meg Horváth Vilmostól a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől.  


fotó: Máthé Alexandra

A Rotary Club 2022-ben is szeretné folytatni a jótékony cselekedetek sorát és az ipar kamarával együttműködve pedig a nehéz helyzetbe került gazdasági élet szereplőt támogatni.  


fotó: Máthé Alexandra

 

Legnépszerűbb cikkek