A főzőverseny idei témája a halból készült ételek és a szilvás sütemények volt. A kapuvári tűzoltók nemhiába álltak a tűzhely mellett ebben a nagy forróságban, hiszen mindenkit maguk mögé utasított a pácolt füstölt amúr, amit citromos mártással, burgonyasalátával, tökmagolajos salátával és fokhagymás pirítóssal tálaltak.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2024%252008%2520augusztus%2F1098931.jpg)
A szilvás sütemények kategóriában házi szilvás rétest és szilvalekváros palacsintát készített a csapat, és természetesen a szilvapálinka sem maradhatott ki a repertoárból.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2024%252008%2520augusztus%2F1098928.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F9c%2F33%2F1098930.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2Fbe%2F47%2F1098927.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2Fe8%2F7f%2F1098929.jpg)