| 2021. március. 3. | 1 perc olvasás

A közelgő nőnap alkalmából gyűjtést indított a Sopron Lady Lions Club

Tegyük szebbé a hölgyek napját! címmel tett közzé egy felhívást a Sopron Lady Lions Club, amelyben azt kérik nő társaiktól, hogy ha van megunt, de jó állapotú táskájuk, töltsék meg higiéniai és kozmetikai termékekkel, majd juttassák el a gyűjtőpontra. A klub tagjai olyan hölgyeknek adják oda a táskákat nőnap alkalmából, akik nehéz körülmények között élnek.

Sok nő szekrényében lapul olyan táska, amely bár szinte még kitűnő állapotban van, de tulajdonosa mégsem használja, mert már megunta, nem megfelelő a mérete, a színe vagy az elrendezése. A közelgő nőnap alkalmából ezek az elfeledett táskák a Sopron Lady Lions Club tagjainak jóvoltából ismét megkaphatják régi funkciójukat, mégpedig úgy, hogy a tulajdonosa vásárol bele néhány nem luxus higiéniai vagy kozmetikai terméket, majd eljuttatja a Ferenczy János utca 33. szám alatt található Sáli Parketta Szaküzletbe.

Erről a gyűjtőpontról nőnap alkalmából a szervezet tagjai olyan hölgyeknek viszik el a táskákat, akik nehéz körülmények között élnek. Dr. Halmos Mária, a Sopron Lady Lions Club elnöke elmondta, hogy mások mellett a Soproni Cukorbetegek Egyesületének néhány tagja, a Vakok és Gyengénlátók soproni csoportjának néhány tagja és nevelőotthonban lakó fiatal lányok is kapnak a táskákból.

A felhívás szerint a táskákba érdemes vásárolni fogkefét, fogkrémet, sampont, szappant vagy tusfürdőt, egészségügyi betétet, illetve valamilyen kozmetikumot (például hajgumit, fésűt, dezodort).

A táskákat március 5-ig lehet leadni.

 

A borítókép illusztráció. Forrás: nemluxustaska.hu

Legnépszerűbb cikkek