| 2017. december. 10. | 1 perc olvasás

A legfinomabb kocsonyát a Jereván lakótelepen lehet kóstolni

Nem csak Sopronban, de a térségben is igazi különlegességnek számít a Jereván lakótelepen működő vásársor nagy ötlete: a Kocsonyafesztivál.

Népszerűségének köszönhető, hogy immár harmadszor rendezték meg idén is az igazi téli időjáráshoz nagyon is találó gasztronómiai eseményt.

A Jereván lakótelep szolgáltatóházánál (amely egyébként egyik legszebb helyszínévé vált a lakótelepnek a közelmúltbeli felújítását követően) óriási mennyiségű házi készítésű  kocsonya várta mindazokat, akik szeretik ezt az igazán ízletes ételt.

A 3. Jereváni Kocsonyafesztivál sikere annak az együttműködésnek is sikere, amely a Jereván lakótelep közösségeit jellemzi – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke.

Ezúttal, ugyanúgy, mint az előző években is  a vásársort üzemeltető helyi vállalkozó volt a részönkormányzat képviselőinek – Csiszár Ákosnak és Tóth Évának - partnere, akinek egyébként további, házi készítésű termékei is ízletességükről ismertek és nem csak a törzsvásárlók között. Az eseményen részt vett Barcza Attila, a soproni önkormányzat tanácsnoka is.

A kocsonyafesztivál résztvevői mind a legfinomabb, valaha kóstol kocsonyák közé sorolták a Jereváni vásársoron készült ételt.
Ezúttal Csiszár Ákos, a településrész önkormányzati képviselője vállalta a helytállás oroszlánrészét a szervezésben, a kínálgatásban.

Az idei Jereván Kocsonyafesztivál sikere , amely ezúttal sem maradt el annak az elhatározásnak a megerősítésére szolgált, hogy jövőre is megrendezzük a kocsonyafesztivált, további prgramelemekkel is gazdagítva azt – mondta el Csiszár Ákos, önkormányzati képviselő, aki hozzátette: a visszajelzések alapján, de saját tapasztalatunk szerint is a legfinomabb kocsonyát a Jereván lakótelepen lehet kóstolni!

.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek