| 2016. november. 9. | 1 perc olvasás

A legjobbnak ítélt kutyabarát helyek között a Hotel Sopron

Az országban először 2014-ben hirdette meg az Év Kutyabarát Helye elnevezésű pályázatát a kutyabarát.hu. A pályázat elsődleges célja az volt, hogy minden olyan vállalkozás, étterem, szállás, munkahely vagy kutyás szolgáltató méltó figyelmet kapjon, aki számára fontos, hogy szolgáltatásaikat négylábú kedvencekkel együtt is igénybe lehessen venni.

A Hotel Sopron 2016 tavaszától kutyabarát szolgáltatásokkal bővítette kínálatát, hogy még kényelmesebbé tegye a gazdik és kedvenceik közös pihenését. Az ötletet a már korábban felmerült keresletnövekedés adta. A kutyabarát szolgáltatások közt szerepel többek közt szobai bekészítés (kutyapárna, itatótál és jutalomfalat), de a szállodában elérhető a dogi pick up, kutyajáték, nyakörv, póráz, kullancs-csipesz is. Ennek jegyében – az alaposabb takaríthatóság érdekében – vinil padlóval került felújításra a hotel két szobája, s a 2017-es évre hasonló módon tervezik további 23 szoba modernizálását.

A kutyabarat.hu immár harmadik esztendeje jutalmazza elismeréssel azokat a pályázókat, akik számára fontos, hogy szolgáltatásaikat négylábú kedvencekkel együtt is igénybe tudják venni az emberek.  Az idei évben a kutyajó szolgáltatások bevezetése miatt a Hotel Sopron is szerepelt a jelöltek között és a siker sem maradt el.  

A kutyabarát.hu zsűrije szálloda kategóriában a Hotel Sopronnak ítélte a szakmai díjat, ami igazán rangos és örömteli elismerés.

A díjat Szarjas Tímea szállodavezető vette a díjátadó gálán, aki elmondta, hogy nagyon büszkék a kapott elismerésre, mely egyértelműen pozitív visszacsatolása a gazdik és négylábú családtagjaik részére kialakított szolgáltatásaiknak és tevékenységüknek.

Szarjas Tímea szállodavezető átveszi az elismerést a díjátadó gálán
Szarjas Tímea szállodavezető átveszi az elismerést a díjátadó gálán
Az elismerő oklevél a szálloda recepcióján került elhelyezésre, ezzel is hirdetve a hotel kutyabarát elkötelezettségét
Az elismerő oklevél a szálloda recepcióján került elhelyezésre, ezzel is hirdetve a hotel kutyabarát elkötelezettségét

Legnépszerűbb cikkek