A Liszt-központban tartják meg a színházi előadásokat

A Soproni Petőfi Színház 2022. november 1. naptól a fűtési szezon végéig látogatói üzemszünetet tart, a színház a meghirdetett darabszámban az előadásokat a Liszt-központban megtartja.

Az Európát sújtó energiaválság takarékosságra kényszerít mindannyiunkat. Csatlakozva a kormány és az önkormányzat energiafelhasználás csökkentésére irányuló törekvéseihez, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. – szem előtt tartva a közönség kiszolgálásának a lehetőségekhez képest legteljesebb kiszolgálását - a következő intézkedéseket hozta:

  • A Soproni Petőfi Színház 2022. november 1. naptól a fűtési szezon végéig látogatói üzemszünetet tart, a Liszt-központ használatának teljes újragondolásával.
  • Megköszönve a színházi bérletesek és jegyet váltók hűséges, lojális és támogató együttműködését - még a pandémia alatti nehéz időkben is -, a színház a meghirdetett darabszámban az előadásokat a Liszt-központban megtartja. Ez érvényes a felnőtt-, az ifjúsági és gyermekelőadásokra is.
  • A felnőtt előadásoknál – a darab szám megtartásával - egy esetben élünk a változtatás jogával: a Grand Hotel előadás technikai okok miatt még a Liszt-központ legnagyobb termében sem valósítható meg, ezért később kerül majd bemutatásra. Helyette az évadban a Csoportterápia című musicalt láthatják a nézők.
  • A GYIK Rendezvényház által meghirdetett programokat más időpontban, de a Liszt-központban tartják meg: Páratlan páros előadás – 2023. február 12. 19:00 óra
  • Illúzió mesterei előadás: 2022. december 20. 16:00 és 20:00 óra.
  • A balfi József Attila Művelődési Ház meghirdetett programjai lezajlottak, a karácsonyi ünnepkör programjait szabadtérre szervezték. A látogatói üzemszünet alatt felújítják az épület fűtési rendszerét.
  • A hagyományos tánciskolát és koszorúcskát változatlanul a Liszt-központban tartják.

borítókép: Pro Kultúra Sopron

Legnépszerűbb cikkek