| 2021. december. 31. | 1 perc olvasás

A Magyar Autóklub ajándékkosárral köszönte meg a szilveszterkor is dolgozó rendőrök munkáját

Dr. Kerekes István, a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetének a küldöttje, valamint Szabó János, a soproni szervizpont vezetője adták át Tabi Sándor és Baumgartner Ferenc címzetes rendőr törzszászlósoknak a Magyar Autóklub hagyományos évbúcsúztató ajándékát.

A szervezetnél már több évtizedes hagyomány, hogy az év utolsó napján szolgálatot teljesítő közlekedési rendőrpárt egy-egy ajándékcsomaggal ajándékozzák meg az egész éves közös munka elismeréseként. Ezt az ajándékot a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság területén minden éveben más-más helyszínen adják át, idén Sopronba érkeztek.
A Magyar Autóklub immár 121 éve a magyar autós társadalom egyik legfontosabb érdekképviseleti szerve, amelynek egyik fő feladata a közlekedésbiztonságra való nevelés, valamint a baleset-megelőzés, ahol szoros együttműködés valósul meg a rendőri szervekkel. – mondta el dr. Kerekes István a soproni rendőrök megajándékozásánál, akiknek balesetmentes szolgálatot, valamint egészséget, békességet kívánt az új évre.
 

Legnépszerűbb cikkek