A MÁV és a GYSEV is díjazza a kitűnő tanulókat

Csatlakozva a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, amelyben a kitűnő bizonyítványukat jutalmazva a diákok cirkuszi belépőt kapnak, a kitűnő tanulók és kísérőjük számára vasúti utazási kedvezményt biztosít a GYSEV és a MÁV.

A MÁV-START Zrt. és GySEV Zrt. 2022. június 29. és 2022. szeptember 18. között egyszeri 90% mértékű üzletpolitikai menettérti kedvezményt biztosít - a Klebersberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) által kiadott kupon felmutatásával - egy diák, és egyszeri 50% mértékű alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a diák egy felnőtt kísérője részére. A kedvezményes menetjegy kiindulási állomása bármely belföldi állomás, célállomása bármely budapesti állomás lehet.

A felhasználás feltételei

A kupont jegyvásárláskor be kell mutatni.

A kedvezmény kizárólag belföldi forgalomban, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Ha az utas feláras vonaton és/vagy 1. kocsiosztályon utazik, az utasnak az adott feláras vonatra érvényes felárat és/vagy a teljesárú kocsiosztály-különbözet díját meg kell fizetnie.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezmény a kupont felmutató által meghatározott előadás napját megelőző nap 000-tól az előadás napját követő nap 2359-ig vehető igénybe.

Ez az érvénytartam a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától, a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra kiadott alkalmi menettérti jegyekre is.

Visszautazás alkalmával a kiadott kedvezményes árú menetjeggyel utazó utas(ok)nak fel kell mutatnia/mutatniuk a rendezvény helyszínén, a kijelölt helyen lebélyegzett menetjegyeket. (Pecsételés helyszíne: Fővárosi Nagycirkusz - információs pult)

A 90%-os üzletpolitikai kedvezmény alapján kiszolgáltatott kedvezményes árú menetjegy áráról az Üzletpolitikai kedvezmények B. 3. 4. alapján természetes személy és gazdálkodó szervezet részére is kiállítható egyszerűsített készpénzfizetési számla, számla.

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek elérhetőek a Fővárosi Nagycirkusz oldalán.

Borítókép; pixabay 

 

Legnépszerűbb cikkek