A Nemzeti Konzultáció a családok érdekeit szolgálja!

Számunkra megdöbbentő, ahogy az ellenzék a családvédelmi nemzeti konzultációt támadja. A szocialista képviselő Bangóné az Országházban tépte szét a kérdőívet, egy Gyurcsány-párti képviselő nyíltan a migránsok támogatására buzdított -mondta el Péli Nikoletta, a Népjóléti Bizottság elnöke pénteki sajtótájékoztatóján.

Péli Nikoletta elmondta: be kell látnunk, hogy az ellenzék számára a gyermekes családok támogatása nem magától értetődő, nem érték és nem is a politikai programjuk része. Az ellenzék, ha tehetné, megint elvenne a gyerekes családoktól és inkább a bevándorlóknak adná.

Az ellenzék az elmúlt években sem támogatta a családokat segítő intézkedéseket. Nem támogatták a családi adórendszert bevezetését, és a családi adókedvezmény növelését. Az sem szavazták meg, hogy jövőre tovább növeljük a 2 gyerekesek adókedvezményét.  Nem támogatták a 3 éves gyest visszaállítását, a gyed-extra bevezetését, és nem támogatták a családok otthonteremtés programját sem, amelyet azóta is rendszeresen bővítünk.

Helyette inkább Brüsszel bevándorláspárti politikáját képviselik.

A Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első.  Most is, amikor Brüsszel és a bevándorláspárti erők azt erőltetik, hogy migránsokkal kell megoldani Európa népesedési problémáit, mi azt mondjuk: a gyerekes családokat kell támogatni.

Mi nem migránsokra, hanem magyar gyermekes családokra szeretnénk alapozni Magyarország jövőjét. Szeretnénk segíteni a családalapítást tervező fiatalok előtt lebontani az akadályokat, hogy minden családban megszülethessen, annyi gyermek, amennyit akarnak.

Ezért kész vagyunk további intézkedésekre, és ehhez várjuk az emberek véleményét. Erről szól a családok védelméről indított nemzeti konzultáció is, amelyre december 20-ig várjuk a válaszokat-zárta szavait az elnök.
 

Legnépszerűbb cikkek