| 2016. október. 3. | 1 perc olvasás

A SativuS-nál még nyár van (Videó)

Nyár végén újabb videoklippel jelentkezett az egyre népszerűbb SativuS.

 – A Végtelen nyár című dalunkhoz a kisfilm nagy részét Velencében és Jesolóban forgattuk. Lassan már szokásunkká válik, ha nyaralni megyünk, akkor közben klipet is készítünk – mosolyogtak a soproni zenekar tagjai. – Egy igazi nyár végi hangulatú szám, aminek az üzenete, hogy bárcsak folytatódna az évszak. Ezért tartottuk jó időzítésnek a szeptember eleji premiert – fűzték hozzá.

A SativuS friss videója a kilencvenes éveket idéző VHS-hangulatot igyekszik meglovagolni, pár izgalmas effekttel. – A klipben közreműködött a zenekarunk jelentős része, akikkel már jó pár éve járunk fellépni, így vagyunk mi a SativuS – fejtette ki Curta és Piszkos, a két oszlopos tag.


A Végtelen nyár a banda készülő Top című albumának előfutára és hamarosan érkezik egy újabb felvétel is. A számban közreműködik majd Curta szeretett nagymamája is.

A SativuS nyara koncertek terén egyébként igazán aktívra sikeredett, de nincs megállás, hiszen októberben lesz még egy budapesti kaland: az Öröm a zene tehetségkutató országos döntőjében szerepelnek a srácok, ahova a Sop-Rock megnyerésével sikerült eljutniuk.

Legnépszerűbb cikkek