A Sopron Segít Közalapítvány is bekapcsolódott a hideg téli időszak feladataiba

Igaz már enyhébb az idő, azonban pár hete még nagy szükség volt arra, hogy segítséget kapjanak a nagy hidegben a rászorulók. Ebből a nemes feladatból a Sopron Segít Közalapítvány aktívan kivette a részét és a Soproni Szociális Intézményen keresztül százezer forint értékben juttatott el adományokat részükre.

A megvásárolt élelmiszereket, illetve pokrócokat és gyertyákat a Soproni Szociális Intézmény munkatársai a hidegben, sötétedés után is az utcán lévő, nehéz helyzetben lévő embereknek szállította ki, ezzel is segítve őket, hogy átvészeljék a zord időjárási viszonyokat. 

Az adományokat átadó Barcza Attila elnök és Mizser Gyula kuratóriumi tag elmondta, hogy a soproni nehéz helyzetben élők segítését a közalapítvány kiemelten fontos feladatának tekinti és ahogy ez esetben is tették, lehetőségeik szerint mindent megtesznek a jövőben is a segítségnyújtás érdekében.

A Sopron Segít Közalapítvány a 2017-es esztendőben továbbra is azon dolgozik, hogy szervezett tevékenységeik és rendezvényeik továbbra is hasznosak és sikeresek legyenek.  


fotó: sopronmedia.hu

Legnépszerűbb cikkek